Productlijn Bliss

De productlijn Bliss van Scrub & Rub is de hemelse ervaring voor op de huid. De producten zijn verrijkt met de kostbare Neroli olie die al eeuwen wordt gebruikt voor de heerlijke geur en de rijke samenstelling voor op de huid. De geur van de Bliss is erg verfrissend en ruikt naar bloemen. De geur heeft een positieve invloed op het humeur. U wordt er vrolijk van en u geniet nog meer van uw dag. Alle producten bestaan uit de basis bestanddelen van Scrub & Rub. De basis bestanddelen zijn kokosolie, dode zeezout, cacaoboter en amandelolie. Al deze bestanddelen zorgen voor een goede en pure verzorging van de huid.

Neroli olie

De Neroli olie wordt gewonnen uit de bloesem van de bittere sinaasappelboom. Er zijn duizenden kleine bloemblaadjes nodig voor een kleine hoeveelheid van de olie. Dit maakt het dan ook één van de waardevolste en kostbaarste olie ter wereld. De Neroli olie in de Bliss wordt al eeuwen gebruikt door de positieve eigenschappen voor de huid. We noemen het ook wel de geluksparfum. Neroli is één van de weinige essentiële oliën, waarvan wetenschappelijk bewezen is dat ze de serotoninespiegel in de hersenen verhogen, waardoor we ons blij en gelukkig voelen.

Kenmerken productlijn Bliss

  • Gebaseerd op Neroli olie.
  • Intens groene en bloemige geur.
  • De geur heeft een positieve invloed op het humeur.
  • De productlijn bevat extreem verzorgende eigenschappen.
  • U krijgt er een zijdezachte en gladde huid van.
  • Geschikt voor elk huidtype.
  • U kunt deze lijn herkennen aan de groene etiketten.

 

De producten van Bliss

De Bliss lijn van Scrub & Rub bestaat uit een aantal verschillende producten. Het assortiment bestaat uit een Shower Foam, een Body Lotion, een Body Scrub en Body Butter, Fragrance Mist en een Room Spray. Wilt u meer weten over de verschillende producten? Kijk dan bij het productoverzicht.

 

Heeft u interesse in de Bliss lijn of heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op via info@scrubandrub.com,

033-2461024 of vul het contactformulier in via onderstaande button.