Productlijn Mystery

Scrub & Rub ‘Mystery’ is het geheim uit Afrika met buitengewone eigenschappen voor de huid. De producten zijn verrijkt met Marula olie die al eeuwenlang wordt gebruikt om de droge, beschadigde huid intens te hydrateren en te herstellen. Alle producten bestaan uit de basis bestanddelen van Scrub & Rub. De basis bestanddelen zijn kokosolie, dode zeezout, cacaoboter en amandelolie. Al deze bestanddelen zorgen voor een goede en pure verzorging van de huid.

Marula olie

De gouden olie is afkomstig van de vruchten van de Marula boom die ook wel olifantenboom wordt genoemd. De Marula boom staat bij de inheemse bevolking in hoog aanzien en komt in vele mythen voor. De zaden worden door de bevolking met de hand uit de vrucht verwijderd en uitgeperst om de olie te winnen.  De zuivere olie is rijk aan meervoudig onverzadigde omega 6 vetzuren, antioxidanten en vitamine E. Palmitinezuur zorgt voor een beschermende laag op de huid en samen met de hoge stabiliteit blijft het vocht lang in de huid bewaard.

Kenmerken productlijn Mystery

  • Hydrateert tot in de diepere lagen van de huid.
  • Verbetert textuur en oneffenheden.
  • Herstelt beschadigde huid.
  • Kalmeert de huid.
  • Geschikt voor elk huidtype, maar ideaal voor de droge en gevoelige huid.
  • U kunt deze lijn herkennen aan de zilveren etiketten.

 

De producten van Mystery

De Mystery lijn van Scrub & Rub bestaat uit een aantal verschillende producten. Het aanbod bestaat uit een Shower Foam, een Body Lotion, een Body Scrub en Body Butter, Fragrance Mist en een Room Spray. Wilt u meer weten over de verschillende producten? Kijk dan bij het productoverzicht.

 

Heeft u interesse in de Mystery lijn of heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op via info@scrubandrub.com,

033-2461024 of vul het contactformulier in via onderstaande button.