Body Lotion

Maak uw dagelijkse wellness-moment helemaal af met een mooie fluweelzachte huid! Deze Body Lotion werkt zeer hydraterend en voedend. Niet iedereen houdt van een volle Body Butter, daarom hebben wij een Body Lotion toegevoegd aan ons assortiment. De Body Lotion smeert heerlijk uit en u mag het zo vaak aanbrengen als dat u denkt wat nodig is. Ontdek uw favoriete geur en geniet de hele dag van de heerlijke geur op uw lichaam!

Kenmerken van onze Body Lotion

  • Hydraterende en voedende bodylotion.
  • Herstellend en kalmerend.
  • Geeft en beschermende laag op de huid.
  • Frisse geuren.
  • Fluweelzachte huid.

De Body Lotion is een combinatie van water en olie, die dankzij een complex proces zijn gecombineerd. De juist combinatie zorgt voor een hoge kwaliteit en langdurige werking op de huid. De Body Lotion is ideaal voor het gebruik met een normale tot droge huid en dagelijks gebruik. Heeft u een droge of zeer droge huid? Dan raden wij een Body Butter aan, deze zorgt voor een intensievere hydratatie. Bij een gevoelige huid is de Body Lotion de logische keuze, omdat het minder vettig is en minder oliën bevat.

Combineer de producten van Scrub & Rub

Wist u dat u de Body Lotion prima kunt combineren met een Body Butter? Gebruik bijvoorbeeld de Body Butter een keer per week en dagelijks de Lotion. Zo profiteert u van een optimale lichaamsverzorging en de voordelen van beide producten.

Interesse?

Wilt u meer informatie over de verschillende producten of heeft u interesse in het afnemen van Scrub & Rub?