Shower Foam

Een romige en fluweelzachte beleving voor onder de douche. De gel verandert in aanraking met water in een volle en rijke mousse die de huid intensief voedt, reinigt en heerlijk zacht laat aanvoelen. De producten zijn verrijkt met de wonderlijke en heerlijke geurende Monoï olie die de huid laat stralen en zijdezacht maakt. De Shower Foam van Scrub & Rub is beschikbaar in verschillende varianten.

Kenmerken van onze Shower Foam

  • Intensieve voeding en reiniging.
  • Stralende en zijdezachte huid.
  • Voorzien van natuurlijke oliën.
  • Voor een fluweelzachte beleving.
  • Vrij van parabenen.

Magical met een vleugje Marokko

De Magical lijn is ontwikkeld vanuit de magie uit Marokko. De producten zijn namelijk verrijkt met de kostbare en bijzondere Cactusvijgolie. Deze olie maakt de huid egaler en stimuleert de celvernieuwing.

 

Shower Foam van de Mystery lijn

De Mystery lijn is het geheim uit Afrika met buitengewone eigenschappen voor de huid. De producten zijn verrijkt met de Marula olie die al eeuwenlang wordt gebruikt om droge en beschadigde huid intens te hydrateren en te herstellen. De olie is rijk aan antioxidanten en vitamine E wat zorgt voor een beschermend laagje op de huid. 

Shower Foam van Bliss

De Bliss lijn is verrijkt met kostbare neroli. De olie heeft veel positieve eigenschappen voor op de huid, neroli is namelijk één van de weinige essentiële oliën waarvan wetenschappelijk bewezen is dat de olie de serotoninespiegel in de hersenen verhoogt waardoor u zich blij en gelukkig voelt. 

 

Secret helpt bij een droge huid

De Secret Shower Foam is verrijkt met Monoï olie. De olie is erg hydraterend en heeft extreem verzorgende eigenschappen. Geniet van de heerlijke zoete geur, de bescherming tegen uitdrogende huid én de verzorgende voordelen van Scrub & Rub Secret. De Shower Foam is een romige en fluweelzachte beleving voor onder de douche.

 

Interesse?

Wilt u meer informatie over de verschillende producten of heeft u interesse in het afnemen van Scrub & Rub?