Body Scrub

Scrubben is dé manier om de huid zacht, soepel, glad en glanzend te maken. Door te scrubben verwijdert u dode huidcellen, wordt de doorbloeding gestimuleerd en kan de huid beter ademen. De Body Scrub van Scrub & Rub bestaat uit mineralen, 100% Dode Zeezout en pure oliën.  De Scrub is vermengd met een natuurlijke olie die rijk is aan vitamine A en E, waardoor je huid meteen verzorgd wordt. De mineralen verwijderen op milde wijze dode huidcellen en onzuiverheden, terwijl de verzorgende olie de huid intensief voedt en de huid zijdezacht laat aanvoelen.

Kenmerken van onze Body Scrub

  • Rijk aan vitamine A en E.
  • Bevat 100% Dode Zeezout.
  • Verzorgende en voedende werking.
  • Geschikt voor het gehele lichaam.
  • Kalmerende werking.

 

De Body scrub is verkrijgbaar in vier verschillende productlijnen, namelijk de Secret, Bliss, Magical en Mystery. De olie zorgt ervoor dat het zout nog beter scrubt en u maar een klein beetje scrubzout nodig heeft tijdens het scrubben. Breng de Scrub aan op een vochtige huid en masseer zachtjes met draaiende bewegingen. Na het scrubben afspoelen met (lauw) warm water.

100% Dode Zeezout

Het Dode Zeezout bevat een hoge concentratie mineralen en helpt de spieren te ontspannen, afvalstoffen af te voeren, vermindert roodheid en verbetert de huidbarrière. U behandelt een droge huid door de stofwisseling te stimuleren en de huid te kalmeren en hydrateren.

Interesse?

Wilt u meer informatie over de verschillende producten of heeft u interesse in het afnemen van Scrub & Rub?