Productlijn Secret

Scrub & Rub ‘Secret’ is het schoonheidswonder voor de huid. De producten zijn verrijkt met de wonderlijke en heerlijke geurende Monoï olie die de huid laat stralen en zijdezacht maakt. Secret heeft een heerlijke zoete geur die lang blijft hangen. Alle producten bestaan uit de basis bestanddelen van Scrub & Rub. De basis bestanddelen zijn kokosolie, dode zeezout, cacaoboter en amandelolie. Al deze bestanddelen zorgen voor een goede en pure verzorging van de huid.

Monoï olie

Monoï betekent heilige olie en wordt al meer dan 2000 jaar volgens traditie geproduceerd in Tahiti. Het behoort tot ‘het schoonheidsgeheim‘ van deze eilanden. De olie wordt verkregen door de bloemblaadjes van de ongeopende Tiarè bloemen met de hand te plukken en vervolgens in ongeraffineerde kokosolie te laten weken. De hydraterende olie heeft extreem verzorgende eigenschappen en voedt de huid intensief. Het zorgt tevens voor het herstel en bescherming van de huid.

Kenmerken productlijn Secret

  • Heerlijke zoete geur.
  • Extreem verzorgende eigenschappen.
  • Beschermt tegen uitdroging.
  • Voedt de huid intensief en herstelt deze.
  • Geschikt voor elk huidtype.
  • U kunt deze lijn herkennen aan de gouden etiketten.

 

De producten van Secret

De Secret lijn van Scrub & Rub bestaat uit een aantal verschillende producten. Het aanbod bestaat uit een Shower Foam, een Body Lotion, een Body Scrub en Body Butter, Fragrance Mist en een Room Spray. Wilt u meer weten over de verschillende producten? Kijk dan bij het productoverzicht.

 

Heeft u interesse in de Secret lijn of heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op via info@scrubandrub.com,
033-2461024 of vul het contactformulier in via onderstaande button.