Productlijn Magical

De productlijn Magical van Scrub & Rub is de magie uit Marokko voor de huid. De producten zijn verrijkt met de kostbare en bijzondere cactusvijgolie die de huid egaler maakt en cel vernieuwing stimuleert. Alle producten bestaan uit de basis bestanddelen van Scrub & Rub. De basis bestanddelen zijn kokosolie, dode zeezout, cacaoboter en amandelolie. Al deze bestanddelen zorgen voor een goede en pure verzorging van de huid.

Cactusvijgolie

Cactusvijgolie is afkomstig van de stekelige vrucht van de Opuntia Ficus Indica Cactus. Deze wordt ook wel ‘prickly pear’ genoemd. Het vruchtvlees is zoet en bevat veel minuscule zaadjes die handmatig worden verwijderd. Uit de zaadjes wordt de olie zonder hitte geperst, om zo de hoogste kwaliteit olie met een hoog gehalte werkzame stoffen te krijgen. Cactusvijgolie bevat een zeer hoge concentratie vitamine E, linolzuur en sterolen die essentieel zijn voor de cel vernieuwing van de huid. Ook is de olie rijk aan betalaïne, dit is een krachtige anti-oxidant die onze huid beschermt tegen vrije radicalen.

Kenmerken productlijn Magical

  • Voorkomt nieuwe tekenen van huidveroudering.
  • Stimuleert cel vernieuwing en bevordert de elasticiteit van de huid.
  • Beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf.
  • Verfijnt de huidstructuur en zorgt voor een natuurlijke glow.
  • Geschikt voor elk huidtype.
  • U kunt deze lijn herkennen aan de roze etiketten.

 

De producten van Magical

De Magical lijn van Scrub & Rub bestaat uit een aantal verschillende producten. Het assortiment bestaat uit een Shower Foam, een Body Lotion, een Body Scrub en Body Butter, Fragrance Mist en een Room Spray. Wilt u meer weten over de verschillende producten? Kijk dan bij het productoverzicht.

 

Heeft u interesse in de Magical lijn of heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op via info@scrubandrub.com,

033-2461024 of vul het contactformulier in via onderstaande button.