Over Scrub & Rub

Bij Scrub & Rub omarmen we alles wat puur en goed is aan de natuur. Onze producten zijn allemaal vrij van siliconen en kleurstoffen omdat we streven naar eenvoud. Met Scrub & Rub brengen we een luxe spa-ervaring rechtstreeks naar jouw eigen huis, zodat je elke dag kunt genieten van een moment van pure verwennerij en zelfzorg. Ontdek onze wereld van natuurlijke schoonheid en welzijn en laat je meevoeren op een reis van ontspanning, herstel en vernieuwing.

 

Onze producten zijn ideaal voor 'layering', een methode waarbij stap voor stap verschillende producten uit dezelfde lijn worden aangebracht. Dit versterkt niet alleen de hydraterende en verzorgende effecten, maar ook de geur. Door verschillende producten uit dezelfde lijn, zoals body lotion, body mist, body scrub en body butter, te gebruiken, blijft de heerlijke geur langer subtiel op de huid aanwezig. Dit zorgt voor een heerlijke ervaring die niet alleen je zintuigen verwent, maar ook je huid verzorgt.

De productlijnen van Scrub & Rub

 

Onze assortiment omvat vier unieke productlijnen, elk zorgvuldig samengesteld om de luxe van een spa-ervaring naar jouw huis te brengen: Secret, Bliss, Mystery en Magical. Elke lijn belooft niet alleen een betoverende geur, maar ook een unieke set eigenschappen die je zintuigen prikkelen en je lichaam verzorgen.

BLISS

 

Verfris jezelf met Bliss, waar de geur van bloeiende bloemen subtiel wordt omhuld door lichte, frisse citrusnoten,

MYSTERY

 

Ga op ontdekkingsreis met Mystery en laat je meevoeren door de kalmerende, rustgevende geur, doordrongen met subtiele exotische aroma's. 

MAGICAL

 

Ontdek de kracht van Magical, met een harmonieuze mix van kruidige en exotische accenten, die niet overdreven zoet zijn maar juist een subtiele verfijning bieden.

SECRET

 

Laat je meeslepen door de zoete verleiding van Secret, doordrenkt met Monoï olie voor een zijdezachte huid.

Interesse?

Wil je meer informatie over de verschillende productlijnen, producten of heb je interesse in het afnemen van Scrub & Rub? 

Klik dan op de onderstaande knop!